Grapele cu discuri GD 3,2 ME produse de Mecanica Ceahlau sunt destinate pregătirii terenului după arat executând distrugerea buruienilor, sfărâmarea bulgărilor, afânarea şi nivelarea solului.
Descriere generala: Proiectate pentru toate tipurile de sol aceste utilaje asigura o gama larga de utilizare, de la distrugerea buruienilor, sfarâmarea bulgarilor, afânarea solului si pâna la nivelarea terenului in vederea semanatului. Alegerea este usoara datorita faptului ca dispunem de 9 variante constructive. Reglarea adâncimii de lucru se efectueaza din tavalugi (la cele care sunt echipate cu tavalugi) si din modificarea unghiului de atac al bateriilor cu discuri. Reglajele initiale se fac o data la inceperea campaniei si nu necesita ajustari ulterioare. Grapele cu discuri dispun de un sistem de reglare al unghiului de atac individual pentru fiecare baterie in parte, de la 12 pâna la 18 grade. Discurile folosite la realizarea acestor grape sunt de tip crestat sau lis.
Caracteristici tehnice:
Componente principale : Cadru, Baterii, Tren de rulare, Instalaţie hidraulica
-Tractor necesar (CP): 65
-Latime de lucru (m): 3.2
-Adâncime de lucru (cm): 12- 18 cm
-Diametrul discului (mm): 460 mm
-Dimensiuni de gabarit [Lxlxh](m): 3.2×3.3×1.1
-Productivitate (ha/h): 1.3 – 2.1
– Viteza de lucru 4-8 km/h ;
-Masa (kg): 860
PRET =4 490 Euro + TVA = 5 343 Euro 

Mecanica Ceahlau S.A  in Botosani Iasi Suceava prin Faby Concept & utilaje-tractor.ro Pentru alte modele sau marci (piese de schimb) nu ezitati sa ne contactati .
Tel: +4(0) 0787.889.891
E-mail:  achizitii@utilajetractor.ro


Alte Produse