Semanatoare pneumatica de precizie maschio gaspardo  sp sprint dublu disc 6R + Calculator V1200
Pret = 15 200 Euro + TVA = 18 088 Euro

Semanatoare pneumatica de precizieModelul SP SPRINT este echipat cu un cadru fix cu lățime variabilă în funcție de numărul necesar de rânduri și lățimea randului. Semanatoarea SP SPRINT este rezultatul multor ani de experiență și dezvoltare de Gaspardo.

Unitatea SP este usor de utilizat, de incredere, si foarte precisa. Unitatea este disponibila intr-un numar variat de configuratii si cu diferite tipuri de cadruri (fixe, telescopice sau pliabile), pentru a satisface diferitele cerinte a culturilor. Aceasta unitate este recomandata pentru semanat pe soluri lucrate fara resturi vegetale.Brazda pentru insamantare se realizeaza de catre un brazdar, iar adancimea este stabilita de un sistem intre cadru si roata din spate, ce poate fi reglata. Presiunea aplicata de catre aceasta unitate este controlata de un arc.

Dotari standard:
 • Atasare in 3 puncte
 • Element brazdar patina plus dublu disc (configuratia dublu disc)
 • Cardan
 • Marcator hidraulic
 • Set lumini
 • Placute avertizare
 • Fertilizare cu disc
 • Set discuri floare
 • Set discuri porumb
 • Set scormonitori
 • Roti tasare V (configuratia dublu disc)

 

Date Tehnice
Versiune Distanta intre randuri (cm) Numar randuri
4 75 4
5 75 5
6 45 6
8 45 8
12 45 12

Fertilizare ușoară și precisă
Distribuitorul volumetric MINIMAX poate stabili cu ușurință și permite livrarea unei game largi de seminte (5-70 kg / ha – 55-770 kg / ac), menținând în același timp precizia de distribuție.
Roți de transmisie reglabile (opțional)Roțile de transmisie sunt reglabile în sus și în jos in functie de profilul solului. Cu ajutorul acestuia optional se poate lucra pe soluri dificile.
O gamă largă de cadre
Gaspardo propune o gama larga de cadre pentru echiparea semanatorilor SP cu rame telescopice. Modelele pliante sunt echipate cu un sistem hidraulic pe flancuri, în scopul de a urmări în mod constant profilul de sol în sus și în jos.
Unitate de configurare plantareMulte configurații sunt disponibile să adapteze unitățile de semănat la diferite soluri și culturi. Roți de tasare FARMFLEX sunt recomandate în solurile nisipoase în timp ce în soluri compacte-uscate și dure sunt sugerate roțile 2 „V și 1” V.Semănare exactă
Sistemul de măsurare prin vacuum permite o citire selectivă foarte precisa chiar și cu seminte de dimensiuni inegale sau formă neregulată.Sistemul de vacuum este acționat de arborele cardanic in standard sau poate fi adaugat sistemul hidraulic ca opțional.
Arbore cardanicUita de lanțuri, ungere și uzura praf.Stai fără frică în timp ce lucrează pe mai multe reziduuri, coceni de porumb, acesta nu se deterioreaza.Unitatea arborelui cardanic garanteaza o insamantare corespunzatoare fara intretinere.
Unitate de plantare
Unitatea de plantare SP este rezultatul experienței Gaspardo. Unitatea SP de însămânțare este recomandata pentru semănat pe soluri lucrate cu câteva resturi vegetale de pe suprafața.
Maschio Gaspardo  in Botosani Iasi Suceava prin Faby Concept & utilaje-tractor.ro Pentru alte modele sau marci (piese de schimb) nu ezitati sa ne contactati .
Tel: +4(0) 0787.889.891
E-mail:  achizitii@utilajetractor.ro


Alte Produse