Piese si Utilaje Agricole

SC Faby Concept SRL comercializeaza cu succes piese tractoare utilaje si masini agricole  noi si second hand din import. Prin oferta noastra bogata si diversificata, prin raportul optim pret / calitate a produselor noastre ca si prin serviciile impecabile oferite clientilor, compania noastra se poate mandri cu o continua crestere a cifrei de afaceri. In decursul anilor am reusit sa mentinem o relatie bazata pe seriozitate, prietenie si succes cu clientii nostrii.

Raportul calitate preţ pe care-l oferim de-a lungul timpului, ne-a ajutat să ne consolidăm o reputaţie excelentă şi să ne formăm un cerc larg de clienţi fideli, dar şi un număr mare de colaboratori, începând de la proprietarii persoane fizice de tractoare si utilaje agricole, până la marile companii multinaţionale existente astazi în România.

Importul şi comercializarea de piese tractor utilaje agricole garantate prin certificate de calitate precum şi profesionalismul şi experienta noastră în vânzarea corectă a acestor produse, promptitudinea şi seriozitatea cu care onorăm orice comandă, ne recomandă ca fiind una dintre cele mai bune companii de pe piaţa românească de distribuire piese tractor utilaje agricole de import Germania Granit

Compania noastra, prin www.utilaje-tractor.ro, pune la dispoziţia clientilor sai un număr mare de produse oferite prin magazinele din Botosani si de asemenea magazinul virtual de piese tractoare utilaje si masini agricole care a fost infiintat cu scopul de a oferi clientilor sai o modalitate utila si usor accesibila de a cauta si comanda produsele dorite in functie de cerinte.

SC Faby Concept SRL comercializeaza piese tractor utilaje agricole import Europa, originale si aftermarket, anvelope si produse pentru intretinere, in lista producatorilor nostri regasindu-se numai nume consacrate . Dorim astfel sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai mic pret de pe piata romaneasca.

Daca doriti sa faceti o comanda pentru piese tractor utilaje agricole, va rugam sa folositi formularul de comanda, sau sa ne contactati telefonic.

Echipa Utilaje Tractor va astepta cu placere si va multumeste pentru alegerea facuta!

Adrian Frunza: 0752.999.912
Tel: +4(0) 0752 999 916
E-mail: office@utilajetractor.ro