Piese si Utilaje Agricole

 asigura transportul utilajelor agricole achizitionate din toata Europa, la preturi avantajoase.
Relatii si suport:

Tel. +40 (0)752.999.912
Mail: office@utilajetractor.ro

Colaborare  GRANIT PARTS prin FABY CONCEPT SRL

Firma noastra urmareste extinderea continua a activitatii. Va invitam sa deveniti partenerul nostru in vederea comercializarea tuturor produselor oferite de   GRANIT PARTS Germania .

Deveniti partener GRANIT PARTS prin Faby Concept SRL.

Peste 17.000 de clienti din întreaga Europa au încredere în GRANIT PARTS si în serviciile pe care le oferim. Ca partener al nostru puteti beneficia de numeroasele avantaje pe care noi le oferim clientilor nostri:

 • Un sortiment urias de produse originale si identice în cel mai mare depozit de piese de schimb din Europa.
 • Consilierea personala, competenta, la telefon sau la fata locului prin managerii nostri.
 • Cataloage recunoscute drept cele mai bune din domeniu.
 • Conceptele noastre de succes în materie de marketing sprijina întreprinderile de specialitate în competitia cu comercializatorii directi.

Deveniti partener GRANIT PARTS prin FABY CONCEPT.
Trimiteti-ne un email sau contactati-ne telefonic.

Adrian Frunza: 0752.999.912
Tel: +4(0) 0752 999 916
E-mail: office@utilajetractor.ro

În baza legislației UE, dacă produsele pe care le-ați cumpărat se dovedesc a fi defectuoase sau nu arată conform descrierii, comerciantul trebuie să le repare, să le înlocuiască, să le reducă prețul sau să vă dea banii înapoi.

Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

Perioada de reflecție de 14 zile nu este valabilă în cazul tuturor produselor. Iată câteva excepții:

 • bilete de avion și de tren, bilete la concerte, rezervări la hotel, închirieri de mașini și servicii de catering rezervate pe perioade sau la date determinate
 • produse alimentare și băuturi livrate la domiciliu, în mod regulat (ex. de către un lăptar)
 • produse fabricate la comandă sau personalizate în mod clar (ex. un costum făcut la comandă)
 • înregistrări audio-video sau programe informatice sigilate, precum DVD-urile, pe care le-ați desigilat după primire
 • conținutul digital on-line, dacă ați început deja descărcarea sau vizionarea on-line și dacă ați acceptat faptul că vă pierdeți dreptul de a vă retrage din contractul de achiziție odată începută descărcarea sau vizualizarea
 • bunuri cumpărate de la persoane fizice, mai degrabă decât de la companii/comercianți
 • contractele urgente de reparații și întreținere – dacă sunați un instalator pentru a-l ruga să vă repare un duș, nu puteți anula lucrarea, odată ce ați convenit asupra prețului serviciului

Dacă nu știți exact ce situație vi se aplică, puteți utiliza instrumentul privind drepturile consumatorilor, care vă ajută să înțelegeți ce drepturi aveți când faceți cumpărături în UE(În acest caz, cele 28 de state membre ale UE + Islanda, Liechtenstein și Norvegia).

Vânzătorul este obligat să vă returneze banii în termen de 14 zile de la primirea cererii dumneavoastră de anulare a comenzii. Rambursarea poate întârzia în cazul în care comerciantul nu a primit produsele înapoi sau cel puțin dovada că le-ați trimis.