10 365 Euro cu TVA Promo

In Stoc

Comanda acum Intreba un consultant

Semanatorile pentru paioase produse de Mecanica Ceahlau ofera solutia optima pentru insamântarea mai multor tipuri de seminte cât si a terenurilor cu nivel de pregatire diferit (de la cele bine pregatite la cele cu minima pregatire). Utilajele realizate de noi sunt cu distributie mecanica a semintelor ceea ce confera simplitate, fiabilitate si costuri reduse in exploatare. Reglarea cantitatii de seminte si de ingrasamânt se realizeaza rapid, precis si confortabil. Optional pot fi dotate cu roti de tasare pentru incorporarea semintelor in sol. Semănătorile universale cu brăzdar dublu disc SUP 29DK sunt maşini agricole purtate în spatele tractorului de min 80 CP, destinate semănatului în rânduri, a seminţelor plantelor de cultură (grâu, orz, ovăz, mazăre, rapiţă, mei, mac, in, mărar, trifoi, lucernă şi altele asemănătoare ca dimensiuni – în varianta standard).

Tractor necesar 80 (CP),  Numar de randuri  29, Adâncime de lucru 2 – 8 (cm), Distanta intre randuri 12.5 (cm), Masa neta 1175 (kg), Tip brazdar  dublu disc,Dimensiuni dublu disc 370 (mm),Dimensiuni de gabarit [Lxlxh]  2.10×4.22×1.40 (m)  Productivitate  1.1-1.4 (ha/h ),Tipul semănătorii  purtată cu mecanism categoria a II-a ISO, Tipul aparatelor de distribuţie cilindru cu pinteni dublu, Lăţime de lucru 3.62 (m),  Reglarea adâncimii de semănat cu mecanism cu şurub de la roţile de sprijin ale semănătorii – prin modificarea distanţei de la cadrul maşinii până la sol, Tipul marcatoarelor de urmă telescopice cu disc sferic, Tipul organelor de nivelare şi acoperire, grapa cu inele
Viteza de deplasare în lucru 5-10 (km/h) .
 Semanatoare grau  lucerna SUP29 DK  DIVA cu podet, scara si lant de tasare
Pret cu TVA  = 11 412 Euro  – 11% PROMO 20 Martie – 31 Mai

Semanatoare grau  lucerna
 SUP 29 DKT cu podet, scara si roti de tasare PRET CU TVA = 12 483 Euro – 5%
Optiuni SUP 29:
Inaltator buncar PRET CU TVA  = 940 RON
Roti tasare pe bara independenta PRET CU TVA= 
9.401  Ron

AVANTAJE:   Solutiile adoptate pentru diferite tipuri de seminte permit insamantarea atat pe terenuri bine pregatite, sau pe terenuri cu minima pregatire. Utilajele realizate de noi sunt cu distributie mecanica a semintelor ceea ce confera simplitate , fiabilitate si costuri reduse in exploatare .
Reglarea cantitatii de seminte se realizeaza rapid, precis si confortabil.
Dispune de o cutie de viteze tip Norton cu 72 trepte de viteza pentru seminte mici si 72 de trepte pentru seminte normale
Dotarea semanatorilor cu brazdar dublu disc si un distribuitor de seminte dublu ofera posibilitatea de a semana seminte foarte mici in doze de pana la 2 kg/ha( rapita, trifoi, lucerna,in,mac,mei,mustar)
Trecerea de la tipul de seminte nici la normale si invers se realizeaza prin simpla actionare a unui buton aflat pe distribuitor ,trecand dintr-o pozitie in alta .
Brazdarul dublu disc poate fi reglat pana la o adancime constanta de semanat de 8 cm
Un avantaj important al brazdarelor dublu disc este ca nu aduna resturile vegetale comparative cu brazdarele patina, contribuind la maruntirea acestora
Utilajele pot lucra pe terenuri plane sau in panta de maxim 60
Optional pot fi prevazute si cu roti de tasare
Optional pot fi prevazute cu marcatori cu actionare hidraulica individuala

Piese schimb semanatoare paioase SUP
Cilindru hidraulic 610 lei

Mecanica Ceahlau S.A  in Botosani Iasi Suceava prin Faby Concept & utilaje-tractor.ro Pentru alte modele sau marci (piese de schimb) nu ezitati sa ne contactati .
Tel: +4(0) 0787.889.891
E-mail:  achizitii@utilajetractor.ro


Alte Produse