Hedere porumb Capello Diamant

design produttivo

Proiectarea noului heder de porumb DIAMANT face parte dintr-o categorie revoluționară și inovativă. La fel de ușor, însă mai robust, perfecționat pe partea mecanică și cu un nou design, oferă standarde operative și productive inedite.

Datorită sistemului de reglare a poziției de lucru, hederul are întotdeauna înclinarea corectă față de

ȘASIU UȘOR, TEHNOLOGIE DE MARE GREUTATE

Inspirat de pârghiile care conduc extremitățile brațelor și amintesc de o potcoavă, designerii noștri au botezat șasiul cu “seria HS,” adică Horse Shoe. Dar cum poate fi și ușor și robust în același timp? Șasiul hederului DIAMANT arată că acest lucru este posibil. Liniile proiectate sunt concepute pentru a face structura sa ușoară dar solidă, perfect dimensionată pentru a dota hedere rabatabile de mari dimensiuni. Se poate combina cu orice tip de combină, iar unghiul de lucru se ajustează cu scopul de a satisface nevoile fiecărui utilizator în funcție de nevoile acestuia.

 

UN DESIGN EXCLUSIV SI PRODUCTIV

Noile caroserii din polimer de înaltă rezistență marchează un ulterior pas înainte în istoria hederelor CAPELLO.

Designul curbat însoțește fluxul produsului în orice condiție de lucru, permițând să se recolteze rapid și ușor depășind toate așteptările.

Curățenia hederului este rapidă și convenabilă datorită capacității de a demonta întregul corp din doar câteva mișcări și, mai presus de toate, fără chei sau alte instrumente: se poate face folosind doar mâinile.

Sistem de suspensie și anti-coliziune și benzi de uzură înlocuibile.

grande visibilita su stadaCu hederul DIAMANT până si mersul pe carosabil devine o plăcere.

De fapt, una dintre caracteristicile fundamentale ale hederului din gama CAPELLO, care constituie dintotdeauna un element de continuitate în evoluția lor, este ajustarea la scara mică în condiții de călătorie: o caracteristică care sporește manevrabilitatea și vizibilitatea din cabină.

 

PERFECȚIUNEA MECANICII

Inima hederului Diamant este grupul colector: un concentrat de tehnologie care rezumă zeci de ani de experiență în câmpurile din întreaga lume. Dinamica de colectare a fost descpompusă și analizată pas cu pas și fiecare element a fost tratat cu cea mai mare atenție, fără a pierde din vedere nici cel mai mic detaliu.

catena trasmissione   sistema di rgolazione   massima precisione

Cutia de viteze turnată în aluminiu este mai ușoară, dar mai rezistentă și lubrifierea optimizată și constantă: arta în tehnologia transmisiilor.

Limitatorul de cuplu în baie de ulei asigură precizie maximă pentru protecția hederului și nu necesită întreținere.

Protecție pentru articulații garantată de o lubrifiere continuă.

Datorită noului întinzător de lanț, cuzineții sunt protejați prin lubrifiere continuă.

img large diamant

 

PROVINE DIN TOCĂTORUL DE RESTURI VEGETALE

Hederul DIAMANT provine din tocătorul de resturi vegetale într-o simbioză naturală demonstrată de rezultatele în câmp: o străpungere clară, pentru o tăietură mai aproape pe sol, față de celelalte hedere care au “și” tocător. În plus, noua locație – stânga față de direcția de mers a combinei – elimină problemele de ventilație enervante și înfundarea radiatorului, datorită vârtejului de praf produs de rotoare.

DIAMANT este disponibil și fără tocător de resturi vegetale, care poate fi atașat într-un moment ulterior, într-un mod simplu și fără intervenția tehnicienilor de specialitate.

Ca toate hederele CAPELLO, DIAMANT oferă de asemenea posibilitatea de a decupla rotorul atunci când nu este necesar (în acest caz, rotorul este blocat pentru a preveni înfundarea în timpul recoltării).

Rotorul este echilibrat cu protecție de șuruburi din oțel forjat în serie.

prodotto intro diamant


Alte Produse